Pikantne Klonowe Kurczaki

Pikantne Klonowe Kurczaki
Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 20 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz sos sojowy, sos chili, prawdziwy syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Maple Chicken Drummies, Sweet & Spicy Chicken Drummies, oraz Chipotle Chicken Drummies.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. w małej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka. W ungreased 15x10x1-calowy patelni, umieścić kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Wlać mieszaninę syropu na kurczaka; włączyć kurczaka do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SyropSyrop
3
Piec na wolnym ogniu 45-55 minut, obracając raz i szczotkując mieszaniną syropu po 30 minutach, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubsza część zostanie pocięta na kość (180°F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SokSok
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Kurczaka podawać z mieszaniną syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SyropSyrop
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn