Pikantne grillowane polędwiczki wieprzowe z zieloną fasolką
Pikantne grillowane polędwiczki wieprzowe z fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 481 kalorii, 38g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz migdały, miód, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z pikantną salsą jabłkowo-zieloną Chile, Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Linia płytka patelnia z folią. W małej misce, wymieszać stir-fry sos, sos barbecue, miód i pokruszony czerwony pieprz, aż dobrze mieszane. Rezerwa 1/2 szklanki sosu do serwowania.
Umieścić wieprzowinę na patelni; chowając małe końce pod równomierne gotowanie. Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wieprzowiny.
Wieprzowinę posmarować ok. 1/4 szklanki pozostałego sosu.
Wyjąć z piekarnika. Ułóż zieloną fasolkę wokół wieprzowiny; skrop fasolkę szparagową z sosem.
Fasolę posypać migdałami.
Piec 10 do 15 minut, szczotkując wieprzowinę od czasu do czasu z kroplami, aż termometr wskaże 68° i fasola będzie prawie miękka. Przykryć wieprzowinę folią i odstawić 10 do 15 minut lub aż termometr odczyta160. (temperatura będzie nadal rosnąć o 5 ° F, a wieprzowina będzie łatwiej rzeźbić.)
Podawać wieprzowinę z fasolką szparagową i reserved 1/2 szklanki sosu.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Reginato Malbec rosé z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!