Pikantne Ciasta Z Czarnej Fasoli
Spicy Black Bean Cakes requires around 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, sól i pieprz, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Pikantne Ciasta Z Czarnej Fasoli, Kolacja Dziś Wieczorem: Pikantne Ciasta Z Czarnej Fasoli, oraz Torty Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować kwaśną śmietanę z limonki, wymieszaj kwaśną śmietanę, sok z limonki, 1 małe mielone jalapeno i sól razem w małej misce. Przykryć i schłodzić.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Ugotować zieloną cebulę, aż zmięknie, o 1 minutę. Wymieszać w czosnku, 2 pokrojone w kostkę jalapenos, i kminek; gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Przenieść zawartość patelni do dużej miski. Wymieszać z czarną fasolą i rozgnieść widelcem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Wymieszać słodkie ziemniaki, jajko i bułkę tartą. Podzielić na 8 kulek i spłaszczyć na paszteciki.
W piekarniku Ustaw stojak do gotowania około 4 cali od źródła ciepła. Ustawić piekarnik do pieczenia. Blachę do pieczenia lekko posmarować 1 łyżką oleju.
Umieścić paszteciki fasoli na blasze do pieczenia, i dusić 8 do 10 protokół. Turn cakes over, i dusić aż chrupiące, o 3 protokół więcej.
Podawać z kwaśną śmietaną.