Kukurydza i jęczmień smak może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 40. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pomidory, pieprz, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Rozkoszuj się latem: słodko-pikantny smak kukurydzy, Płatki kukurydziane z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, oraz Zapiekanka z jęczmienia i kukurydzy podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połączyć wodę, jęczmień i 1/2 łyżeczki soli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać kukurydzę; dusić przez 10-15 minut lub do miękkości.
Tymczasem w słoiku z ciasną pokrywką połączyć olej, ocet, bazylię, pieprz i pozostałą sól; dobrze wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Zalać ciepłą mieszankę jęczmienia i wrzucić do płaszcza. Schłodzić przez 30 minut. Delikatnie złóż pomidory, zieloną paprykę i cebulę. Schłodzić przez 2-3 godziny.