Coconut Cream Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,05 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko kokosowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Placek z truskawkami i śmietaną podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu połączyć cukier, 3 łyżki wody i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Ciepło na średnim i wysokim ogniu. Kiedy cukier zmieni kolor na bursztynowy, ostrożnie i powoli ubijaj mleko kokosowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać karmel do miski, która jest umieszczona w łaźni lodowej do ostygnięcia lub przenieść sos do miski i umieścić w lodówce.
Rozłóż bitą śmietanę na wierzchu ciasta i przechowuj w lodówce przez 1 godzinę lub do całkowitego ustawienia. Po ustawieniu ciasta posypać opiekanym kokosem i skropić pozostałym sosem karmelowym.