Pikantna Zapiekanka Z Squasha
Pikantna zapiekanka z squasha może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieloną wołowinę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać maślane okrągłe krakersy można śledzić to danie główne z Ciasteczka Ritz jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna Zapiekanka Z Dyni I Makaronem, Zupa z squasha z Pumperniklem i pikantnymi kropelkami krwi (pikantna pieczona zupa z squasha z Pumperniklem tostowym), oraz Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Saute squash w maśle do miękkości, o 10 protokół. Odstawić.
Na dużej patelni, gotować mieloną wołowinę, cebula, i jalapeno, mieszając, aż wołowina jest równomiernie rumiane.
Spuścić tłuszcz. W dużej misce wymieszać dynię, jajka i majonez. Wymieszać mieszankę mielonej wołowiny i ser Cheddar. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać do naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali i równomiernie posypać okruchy krakersów.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż się nagrzeje, a wierzch ładnie rumiany.