Pikantna Wegańska Zupa Z Soczewicy Quinoa
Pikantna wegańska zupa z soczewicy Quinoa jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako zupa i odbywa się w ok. 55 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać quinoa, mielony imbir, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Pikantna zupa z soczewicy z Chipotle: białko pakowane Wegańskie dobroć, Wegańska Soczewica + Komosa Ryżowa, oraz Soczewica Quinoa Bolognese Sauce / The Great Vegan Bean Book # Recenzja.
Instrukcje
Połącz wodę, seler, soczewicę, komosę ryżową, marchew, grzyby, chili w proszku, kminek i imbir w rondlu. Przykryć rondel i gotować zupę na średnim ogniu, aż warzywa i soczewica będą miękkie, 45 do 60 minut.