Pikantna Tajska Zupa Ogórkowa
Pikantna tajska zupa ogórkowa może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ta zupa ma 74 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.15 za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz rosół z kurczaka, cukier, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pikantna Salsa Ogórkowa, Pikantna Sałatka Z Kukurydzy I Ogórka, oraz Pikantna sałatka ogórkowa z orzeszkami pinii.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w garnku do zupy na średnim ogniu; gotować i mieszać ogórki, aż zmiękną, o 5 protokół. Ugotować i wymieszać zieloną cebulę z ogórkami, aż zielona cebula zmięknie, o 5 Więcej minut.
Wlać bulion z kurczaka i sok z cytryny. Wymieszać z cukrem i doprowadzić zupę do wrzenia.
Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć zupę, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.