Pikantna sałatka z kopru włoskiego i rukoli
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepisy do pudełka z przepisami, Pikantny koper włoski & sałatka z rukoli może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 145 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, pack rocket i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczony pstrąg z koprem włoskim, rzodkiewką i rukolą, Radicchio Endive Sałatka z kopru włoskiego z pikantnym sosem ziołowym Dijon, oraz Kiełbasa, koper włoski i rukola fusilli.
Instrukcje
Wymieszać sok z cytryny i olej, następnie dobrze doprawić. Tuż przed podaniem przerzucamy przez koper włoski, rukolę, cebulę i skórkę cytrynową. Ułóż na półmisku i zjedz od razu.