Pikantna pieczeń wołowa i Capicola Sub Sandwich
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pikantny pieczeń wołowa i Capicola Sub Sandwich spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.45 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś solankę ze słoika marynowanej papryki wiśniowej, pasty pomidorowej, oliwy z oliwek i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka z pieczoną wołowiną z rzodkiewką i pikantnym Wasabi, Kanapka Z Pieczoną Wołowiną, oraz Czosnek Pieczeń Wołowa Kanapka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i capicola, i gotować, mieszając, aż dopiero zaczynają chrupiące na krawędziach, o 3 protokół; przenieść do talerza z rowkiem łyżką.
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek, cebula i papryka i gotować, mieszając, aż chrupiące-miękkie, o 5 protokół.
Przesunąć warzywa na bok patelni.
Dodaj pastę pomidorową do otwartej przestrzeni i tosty, mieszając przez minutę, a następnie połączyć z warzywami.
Dodać solankę z pieprzu wiśniowego i 1/2 szklanki wody, doprowadzić do duszenia i powrót mięsa na patelnię. Gotować na wolnym ogniu, aż sos pokryje mięso i warzywa, około 1 minuty.
Mięso i warzywa podzielić między bułki. Top z papryką wiśniową i provolone.
Piec na blasze do pieczenia, aż ser topi się i bąbelki, o 2 protokół.