Pikantna mielona wołowina i kluski

Pikantna mielona wołowina i kluski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej mielonej wołowiny i makaronu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grzybów, bardzo szeroki makaron jajeczny, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantny Tajski Makaron Wołowy, Pikantne Tipsy wołowe z makaronem jajecznym (inspirowane wymarzonymi obiadami), oraz Hiszpański makaron i mielona wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W piekarniku holenderskim 4-quart, gotować wołowinę, cebulę i paprykę na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 10 do 12 minut lub do makaronu są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn