Pikantna Malina-Rabarbar

Pikantna Malina-Rabarbar
Pikantna Malina-rabarbar jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku jabłkowego, brązowego cukru, rabarbaru) pokrojony rabarbar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rabarbar Malinowy Placek, Rabarbar Malinowy Placek, oraz Rabarbar Malinowy Placek.

Instrukcje

1
Podgrzać rabarbar, sok jabłkowy, brązowy cukier i 1 szklankę malin do wrzenia w rondlu 1 1/2-quart; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar będzie miękki. Fajne około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać w pozostałej 1 szklance malin. Łyżka do dań deserowych. Top z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn