Pikantna Malina-Rabarbar
Pikantna Malina-rabarbar jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku jabłkowego, brązowego cukru, rabarbaru) pokrojony rabarbar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rabarbar Malinowy Placek, Rabarbar Malinowy Placek, oraz Rabarbar Malinowy Placek.
Instrukcje
Podgrzać rabarbar, sok jabłkowy, brązowy cukier i 1 szklankę malin do wrzenia w rondlu 1 1/2-quart; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar będzie miękki. Fajne około 30 minut.
Wymieszać w pozostałej 1 szklance malin. Łyżka do dań deserowych. Top z kwaśną śmietaną.