Pikantna kiełbasa, szpinak i cebula
Pikantna kiełbasa, szpinak i cebula mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Jeśli masz ziemniaki, białko jaja, ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Pikantna kiełbasa, szpinak i cebula, Pikantne Pesto, Kiełbasa I Szpinak, oraz Kiełbasa Szpinak Obroty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj ziemniaki, papryka, i cebula na patelnię; smażyć 4 minut lub aż cebula zacznie brązowieć, często mieszając.
Dodaj kiełbasę; gotować 4 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać ze szpinakiem; gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z bazylią, solą i pokruszoną czerwoną papryką.
Ciasto pokroić na 4 równe porcje.
Zwiń każdą porcję w 5-calowe koło. Łyżka około 1/2 szklanki mieszanki ziemniaków na połowie każdego okręgu, pozostawiając 1/2-calową granicę. Zagniataj ciasto na mieszaninie ziemniaków, aż krawędzie prawie się spotkają. Przynieś dolną krawędź ciasta nad górną krawędzią; zagniataj krawędzie ciasta, tworząc krawędź.
Ułożyć na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Połączyć 2 łyżki wody i białka jaja w małej misce, mieszając trzepaczką; równomiernie wymieszać ciasto.
Posypać około 2 łyżeczki sera na każdym obrocie.
Piec w 400 przez 18 minut lub do złotego koloru.
Odstawić na co najmniej 5 minut przed podaniem.