Kuskus Po Marokańsku

Kuskus Po Marokańsku
Kuskus w stylu marokańskim wymaga około 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 142 kalorie, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojoną w zapałki marchewkę, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Kuskus Warzywny Po Marokańsku, Kuskus Marokański, oraz Kuskus Marokański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 9 składników w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż marchewki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Stopniowo mieszać kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn