Pikantna Kiełbasa Ragu Nachos Z Marynowaną Cebulą

Pikantna Kiełbasa Ragu Nachos Z Marynowaną Cebulą
Pikantne kiełbasy Ragu Nachos z marynowaną cebulą może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1133 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 4,14 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka pasty pomidorowej, czosnek, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słodkie i pikantne kiełbasy Ragu Nachos z marynowaną cebulą, Szybka i pikantna marynowana cebula, oraz Pieczone Ziti z pikantną wieprzowiną i kiełbasą Ragù dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć czosnek, seler, cebulę i koper włoski do robota kuchennego i puree, aby uzyskać grubą pastę. Szeroką, głęboką patelnię zalać oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać puree warzywa i doprawić solą; gotować, aż cały płyn wyparuje i warzywa zaczynają trzymać się patelni-chcesz brązowy gówno z tych facetów, aż crud zaczyna tworzyć na dnie patelni. Mieszaj od czasu do czasu, aby zeskrobać rumiane kawałki, a następnie pozwól ponownie uformować crud. Bądź cierpliwy i nie spiesz się: to tutaj rozwija się wielki smak; zajmie to do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Kiedy piękny brązowy crud uformował się i został zdrapany w dół kilka razy, wymieszać w koncentracie pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Dodaj wino, wymieszać, aby połączyć i zeskrobać wszelkie pozostałe rumiane kawałki. Gotować, aż około połowa wina odparuje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając go drewnianą łyżką, aż rumiane, 10 do 15 protokół. (Tutaj powstaje kolejna runda wielkiego smaku, więc nie spiesz się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć mięso o około 1/2 cala. Wymieszać, aby dobrze połączyć, następnie dodać liście laurowe i wiązkę tymianku. Smakuj, doprawiaj solą i ponownie smakuj; to nie jest zrobione, ale powinno smakować dobrze. Doprowadzić sos do wrzenia (BTB) i zmniejszyć do gotować (RTS). Kontynuuj gotowanie przez 3 godziny, degustując, przyprawiając i dodając więcej wody w razie potrzeby. Wyrzucić liście laurowe i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1
W misce wymieszać ocet, 1/2 szklanki zimnej wody, cukier, 1 łyżkę soli i ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać pokrojoną cebulę i odstawić, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Drenaż.
4
Złóż nachos: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Na żaroodpornym talerzu rozłóż warstwę chipsów tortilla. Wierzch warstwą ragu i przykryj serem parmigiano i fontina.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ser FontinaSer Fontina
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Piec do rozpuszczenia serów, 5 do 10 minut. W międzyczasie wymieszaj posiekany chipotle, SOS adobo i mascarpone w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
MascarponeMascarpone
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Posypać rukolą na nachos i zakończyć dollops chipotle mascarpone i marynowanej cebuli. Lepki serowy smakołyk. Pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
MascarponeMascarpone
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn