Pierogi wieprzowe z pikantnym sosem do maczania
Pierogi wieprzowe z pikantnym sosem zanurzeniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 75 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Jeśli masz wodę, kasztany wodne, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pieczone pierogi z kwiatami wieprzowymi z sosem sojowo-imbirowym, Smażone Ogórki I Pikantny Sos Do Zanurzania, oraz Pierogi Azjatyckie Z Sosem Maczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w misce; mieszaj do wymieszania.
Pracując z 1 owijką wonton na raz (przykryj pozostałe owijki wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka około 1 łyżeczki nadzienia do środka każdego owijki. Zwilżyć brzegi owijki wodą. Przynieś 2 przeciwległe rogi razem, szczypanie punktów razem do uszczelnienia. Przynieś pozostałe 2 rogi do środka; punkty szczypta do uszczelnienia. Uszczypnij 4 krawędzie, aby je zamknąć.
Kłaść pierogi, szew do góry, na talerzu. Powtórz procedurę z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem do postaci 60 pierogów. Pierogi w sprayu do gotowania.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Ułóż 15 pierogi, szew boki do góry, na patelni; gotować 30 sekund lub aż rumiane.
Dodaj 1/2 szklanki wody na patelnię; przykryć i gotować 5 protokół. Odkryć i gotować 1 minutę lub aż płyn odparuje.
Wyjąć pierogi z patelni; ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi kluskami i wodą.
Podawać natychmiast z pikantnym sosem do zanurzania.