Pierogi (Pierogi Polskie)

Pierogi (Pierogi Polskie)
Pierogi to Wegetariańskie przepis z 48 porcjami. Ta przystawka ma 55 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Przepis ten zachwycił 2508 osób. Mieszanka ziemniaków, kiszona kapusta, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi (Pierogi Polskie), Polskie Pierogi, oraz Pierogi z polskiej kuchni z nadzieniem ziemniaczanym, serem, boczkiem i groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować nadzienie z kiszonej kapusty, rozpuść masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli, i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać odsączoną kiszoną kapustę i gotować przez dodatkowe 5 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie wyjąć na talerz do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
3
Do puree ziemniaczanego napełniania, roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli, i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z puree ziemniaczanym, doprawić solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Aby ciasto, ubić razem jajka i śmietanę, aż będzie gładkie. Przesiać razem mąkę, sól i proszek do pieczenia; wymieszać z kwaśną śmietaną, aż ciasto się połączy. Wyrobić ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, aż będzie twarde i gładkie. Podzielić ciasto na pół, a następnie rozwałkować jedną połowę do 1/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
RolkaRolka
SólSól
5
Pokrój na 3-calowe rundy za pomocą krajalnicy do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
6
Umieść małą łyżkę puree ziemniaczanego do środka każdej rundy. Zwilżyć brzegi wodą, złożyć i docisnąć widelcem do uszczelnienia. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem i nadzieniem z kiszonej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
ZiemniakZiemniak
CiastoCiasto
WodaWoda
7
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać pierogi i gotować przez 3 do 5 minut lub aż pierogi wypłyną na wierzch.
9
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn