Piernikowe Ciasteczka

Piernikowe Ciasteczka
Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1690 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Piernikowe Ciasteczka I Cytrusowe Ciasteczka Cukrowe, Poważne Ciasteczka: Piernikowe Ciasteczka Rolowane, oraz Piernikowe Ciasteczka Wycinane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 w dużej misce energicznie ubić mąkę, sodę oczyszczoną i przyprawy. Odstawić.2 w mikserze elektrycznym wyposażonym w przystawkę do łopatek masło zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodajemy cukier i ubijamy do puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Wymieszać z jajkami i melasą. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki; połączyć na niskiej prędkości. (Być może trzeba będzie pracować z rękami, aby włączyć ostatni kawałek mąki.) Podzielić ciasto na trzy części; każdą trzecią owinąć plastikiem. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub przez noc. Przed rozwałkowaniem odstawić na 5-10 minut w temperaturze pokojowej. Jeśli po schłodzeniu ciasto wydaje się zbyt miękkie, aby rozwałkować, wyrabiamy trochę więcej mąki.3
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Piekarnik nagrzać do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Na dużym kawałku lekko posypanego mąką papieru pergaminowego lub papieru woskowego ułożyć ciasto. Za pomocą wałka do ciasta rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Ponownie przechowywać w lodówce przez 5-10 minut, aby ułatwić wyciąć ciasteczka. Użyj foremki do ciastek lub umieść szablon na cieście i użyj noża, aby pociąć na pożądane kształty. Naciśnij rodzynki, chipsy czekoladowe lub kawałki cukierków na środku każdego ciastka, jeśli chcesz, aby "przyciski".4
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Przełożyć do nieczystej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec, aż chrupiące, ale nie ciemnieje, 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
8
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
9
Odstawić na kilka minut, a następnie użyć metalowej szpatułki, aby przenieść ciasteczka do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Udekoruj według uznania. Tradycyjnym sposobem na Królewski lukier jest ubijanie białek i soku z cytryny, dodając cukier puder, aż mieszanina utrzyma sztywne szczyty. Z nowoczesnych obaw o salmonella z surowych jaj, można albo użyć białka w proszku lub podgrzać białka najpierw zabić wszelkie bakterie. Metodą ogrzewania wymieszaj białko jaja i sok z cytryny z jedną trzecią cukru, podgrzewaj w kuchence mikrofalowej, aż temperatura mieszaniny wyniesie 71°. następnie wyjmij z kuchenki mikrofalowej i ubijaj pozostały cukier, aż utworzą się sztywne szczyty. Stosując sproszkowaną metodę białek jaj, połącz 1 łyżkę białka w proszku z 2 łyżkami wody. Postępuj tak, jak byś inaczej. (Surowe białko z 2006 radość gotowania) jeśli lukier jest zbyt ciekły, dodaj więcej cukru pudru, aż uzyskasz pożądaną konsystencję. Napełnij worek rurowy lukrem, aby uzyskać różne kształty. (Lub użyj plastikowej torby na kanapki, z odciętym czubkiem jednego rogu torby.) Trzymaj lukier przykryty podczas pracy z nim lub wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Białka JajSuszone Białka Jaj
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn