Przepis Pieczony łosoś i warzywa z sosem Barbecue jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 477 kalorii, 37g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz czosnek, filety z łososia, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Spróbuj Wspaniały jesienny Grill: Grillowany łosoś Ras El Hanout i Za ' atar, warzywa w jogurtowym sosie tahini, Tabouleh, Pieczony łosoś i warzywa, oraz Pieczeń wieprzowa z grilla z owocowym sosem słodko-kwaśnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Każdą cebulkę kopru włoskiego przeciąć na pół wzdłuż, a następnie każdą połowę pociąć na 6 klinów. Na patelni lub dużym naczyniu do pieczenia, połączyć koper włoski, pomidory, czosnek, cytryna, olej, 1 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Włoski
Pomidor
Czosnek
Pieprz
Cytryna
Tymianek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Rozprowadzić mieszaninę na jedną warstwę. Piecz, aż Koper będzie miękki, o 40 protokół. Łososia doprawić pozostałą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Koper Włoski
łosoś
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Filety posmarować sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Barbecue
5
Wyjmij patelnię z piekarnika i umieść filety na mieszance warzywnej. Powrót do piekarnika i piec, aż filety są tego samego koloru w całym i płatków łatwo, o 12 minut, w zależności od grubości.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.