Pieczony stelaż jagnięcy z miętowym Pesto
Pieczony stelaż jagnięcy z miętowym Pesto to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 801 kalorii, 39g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.39 za porcję. Jeśli masz ocet jabłkowy, płatki pieprzu, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stelaż jagnięcy z miętowo-bazyliowym Pesto, Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym, oraz Baranek wolno pieczony z pesto migdałowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Niech jagnięcina dojść do temperatury pokojowej na około 30 minut, zanim będą gotowe do pieczenia. Doprawić jagnięcinę ze wszystkich stron solą i pieprzem, do smaku.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozgrzać olej w dużej patelni o dużym dnie z żaroodpornym uchwytem na średnim ogniu.
Umieść stojak na patelni, strona tłuszczu w dół, i zapiekać, aż będzie rumiane, o 2 do 3 protokół. Obróć stojak i przesmaruj drugą stronę na 2 minuty.
Włóż patelnię do piekarnika i piecz jagnięcinę, aż będzie średnio rzadka lub dopóki temperatura wewnętrzna nie osiągnie 125 do 130 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 15 do 20 minut.
Jagnięcinę wyjąć z piekarnika, przykryć folią i odstawić na około 10 minut przed pokrojeniem w kotlety.
Podawać z pesto miętowym.
Połącz wszystkie składniki w misce robota kuchennego. Proces, aż mieszanina jest prawie gładka. Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem, do smaku. Pesto może być wykonane 1 dzień wcześniej, pokryte i schłodzone. Doprowadzić pesto do temperatury pokojowej przed podaniem.