Pieczony Dorsz Z Salsą Verde

Pieczony Dorsz Z Salsą Verde
Pieczony dorsz z salsą Verde to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka goździka czosnku, filet z dorsza, z liści pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczona noga jagnięca z salsą Verde, Pieczona Noga Jagnięca Z Salsą Verde, oraz Trzydniowa, dwukrotnie gotowana pieczeń wieprzowa ze smażoną-ziołową salsą Verde.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn