Smażony dorsz czarny z salsą winogronową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.26 za porcję. Jeśli masz cilantro, chile, SOS Sriracha chile, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać czerwone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Zapiekane Przegrzebki Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Przyprawione Steki Z Łososia Z Salsą Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Na dużej patelni nonstick podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk. Połowę filetów przyprawić solą i pieprzem i dodać do patelni, obraną skórką do góry. Gotować na dużym ogniu, aż filety będą złotobrązowe na dnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przełożyć filety na blachę do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym olejem i filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Przenieść rybę do piekarnika i gotować, aż tylko biały w całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.