Pieczony czosnek i ryba z orzechami
Pieczony czosnek i chrupiąca w orzechach ryba to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 52 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać kolendry, czosnek, lite balsamiczny pieczony czosnek Vinaigrette dressing, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ryba Dorszowa Z Czosnkiem, Filety rybne z sezamem w sosie czosnkowo-imbirowym, oraz Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać sos na ryby w płytkim naczyniu; obrócić, aby pokryć obie strony każdego fileta opatrunkiem. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania. Tymczasem, połączyć orzechy, kolendra, czosnek i olej.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wyjąć rybę z marynaty; wyrzucić marynatę.
Umieść rybę na blasze natryskiwanej sprayem do gotowania. Top z mieszaniną orzechów; naciśnij lekko do ryby, aby zabezpieczyć.
Piec 10 do 12 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.