Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczony Czerwony Snapper z polewą cytrusowo-pomidorową może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 15,18 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1466 kalorii, 168g białka, oraz 68 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety z Lucjana, zieloną cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Spróbuj Pieczony Czerwony Snapper Z Polewą Cytrusowo-Pomidorową, Snapper z polewą pomidorowo-Kaparową, oraz Kurczak z orzechami Pekanowymi z polewą cytrusowo-pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni.Czerwony Lucjan obustronnie posmarować odrobiną oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Lucjan Czerwony
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Umieść rybę w 9-calowym szklanym naczyniu na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
3
Wymieszać pozostały olej, pomidory w / zielone chili, kawałki mandarynki, zielona cebula i kolendra w małej misce.Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz ziołami rybnymi.Łyżka polewa nad czerwonym Snapper.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Lucjan Czerwony
Mandarynka
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Piec, aż Snapper jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 15-20 protokół.Można gotować, jeśli jest to preferowane.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.