Pieczony Budyń Bananowy

Pieczony Budyń Bananowy
Pieczony budyń bananowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką banany, mąkę, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczony Budyń Bananowy Z Sosem Rumowym, Jak zrobić Pudding Chia-i truskawkowy bananowy Pudding chia Parfait, oraz Najlepszy budyń bananowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
Wrzucić plastry banana i sok z cytryny w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Połączyć 1/2 szklanki cukru, mąki i soli w sosie 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Dodać żółtka i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dodaj pół na pół i ostrożnie ubijaj, aby połączyć. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina osiągnie 172 do 180 stopni F, około 5 do 10 minut. Mieszanina zacznie gęstnieć i bąbelkować wokół krawędzi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Zdjąć patelnię z ognia i ubić ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Rozłóż niewielką ilość budyniu na dnie bezpiecznego piekarnika 1 1/2-quart szklanej miski do mieszania. Przykryć warstwą wafli waniliowych, a następnie warstwą plastrów banana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Waniliowe Ciasteczka WafloweWaniliowe Ciasteczka Waflowe
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
9
Na banany wlać 1/3 pozostałego budyniu i powtórzyć, kończąc warstwą budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
10
Białka i śmietanę Tatar ubić w misce miksera stojącego na średnich obrotach, aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawaj pozostałe 2 łyżki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżka bezy na ciepłym budyniu, upewniając się, aby zakryć krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Piec, aż beza jest równomiernie rumiane, o 8 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
12
Wyjąć budyń z piekarnika i schłodzić przez 15 minut przed podaniem. Całkowicie schłodzić przed schłodzeniem. Przechowywać w lodówce do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn