Pieczony Biel Parmezan
Pieczony Biały parmezan jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1612 kalorii, 153g białka, oraz 83g tłuszczu każdy. Na 17,04 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz śmietanę, filety rybne, olej z orzeszków ziemnych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony Biel Parmezan, Pieczona Sieja, oraz Easy Baked Whitefish Ole'.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°
Śmietanę i zupę wymieszać w misce.
Połącz kolejne 4 składniki w płytkim naczyniu.Ryby zanurzyć w mieszaninie kwaśnej śmietany, a następnie lekko pokryć mieszaniną bułki tartej.Ułóż ryby w lekko naoliwionym naczyniu do pieczenia
Piec około 8 minut, aż ryba będzie lekko rumiana.Obróć i piec kolejne 5 minut lub do złotego.* Parowanie win: Riesling, Biały Zinfandel lub Chablis*.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.