Pieczone Zawinięte Tilapia
Pieczone zawinięte Tilapian jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 203 kalorie, 23G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz piernik, paprykę chili, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczone Zawinięte Tilapia, Prosciutto-zawinięte Tilapia, oraz Tilapia Pieczona.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°
Połącz wszystkie składniki topping w misce.Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Umieścić filet na każdym liściu bananowca i podzielić polewa równomiernie między nimi, rozłożenie go na górze.Złóż każdy liść bananowca, aby utworzyć opakowanie wokół każdego filetu i uszczelnij krawędź każdego opakowania małym kawałkiem folii aluminiowej, zaciskając ją szczelnie.
Umieścić na blasze do pieczenia i piec 25 do 30 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.