Pieczone Steki Z Halibuta

Pieczone Steki Z Halibuta
Pieczone steki z halibuta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 226 kalorii, 35g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 222 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pomidorów, bazylii, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Pieczone Steki Z Halibuta, Pieczone Steki Z Halibuta, oraz Steki Z Halibuta są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Lekko posmarować płytkie naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu i wymieszać z cukinią, cebulą i czosnkiem. Gotować i mieszać 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CukiniaCukinia
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć rondel z ognia i wymieszać z pomidorami, bazylią, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Steki z halibuta układamy w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu do pieczenia. Łyżka równych ilości mieszanki cukinii na każdym steku. Top z serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z HalibutaSteki Z Halibuta
Ser FetaSer Feta
CukiniaCukinia
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn