Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj pieczone Portabellas z sałatką śródziemnomorską. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny sos do sałatek winegret, grzyby portabella, torbę piekarnika i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wolno pieczone Portabellas na Pietruszkowej sałatce, Sałatka rolnicza z dojrzałym Goudanem i pieczoną Portabellą, oraz Jajka gotowane z pieczonymi pomidorami i Portabellami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
3
Dodać mąkę i sos balsamiczny do worka piekarnika; delikatnie wycisnąć worek do mieszania składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Dodać pieczarki i cebulę; obrócić torebkę kilka razy, aby pokryć warzywa dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Grzyby
Cebula
5
Zamknij torbę z nylonowym krawatem.
6
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin w szyjce torby. Włóż końce torby do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Piec 10 minut lub aż grzyby będą miękkie po przekłuciu widelcem. Składniki sałatki połączyć w dużej misce, podczas pieczenia grzybów.