Pieczone Maryland Lump Crab Cakes to pescatarian hor d ' oeuvre. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 490 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, pieprz, mięso kraba i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Maryland Style Lump Crab Cakes, Autentyczne Maryland Jumbo Lump Crab Cakes, oraz Pieczone Placki Z Kraba Z Czerwonym Pieprzem Chipotle SOS Limonkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmarować blachę do pieczenia.
Połączyć bułkę tartą, proszek do pieczenia, pietruszka, musztarda w proszku, pieprz, i owoce morza przyprawy; odstawić. Wymieszać razem majonez, masło, Worcestershire, i produkt jajeczny, aż będzie gładka. Złóż mięso kraba, a następnie złóż mieszankę okruchów chleba, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(jeśli Używasz Większych Krewetek, Grubo Posiekaj)
Musztarda W Proszku
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.