Pieczone grzyby w Red-Wine
Pieczone grzyby w obniżce czerwonego wina mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 30,8 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 544 kalorie, 14g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, tymianek, czerwone Wino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone grzyby w Red-Wine, Pieczone polędwiczki wieprzowe i szałwia karmelizowane grzyby z jeżyną czerwone wino, oraz Cielęcina, grzyby i czerwone wino.
Instrukcje
Jeśli używasz suszonych borowików, mocz we wrzącej gorącej wodzie, aby przykryć do miękkości, około 45 minut. Wyciągnij porcini, wyciskając nadmiar płynu i wyrzuć moczony płyn. Spłucz na sicie, aby usunąć ziarno i osuszyć. Zmniejszyć o połowę większe plastry.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Jeśli używasz świeżych borowików, zmniejsz o połowę lub ćwierć większe, utrzymując mniejsze w całości i przenieś wszystko na patelnię do pieczenia. Wszystkie pieczarki wymieszać z cebulą, czosnkiem, tymiankiem, winem, 3 łyżkami oleju, solą i pieprzem do smaku. Na płytkiej patelni do pieczenia wrzucić cebulę perłową z pozostałą łyżką oleju oraz solą i pieprzem do smaku.
Pieczone mieszanki grzybowe, pokryte folią, w górnej trzeciej pieca i cebuli perłowej, Odkryte, w dolnej trzeciej, mieszając od czasu do czasu i przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, aż cebula perłowa są miękkie i złociste, o 45 minut ogółem.
Usuń perłową cebulę z piekarnika.
Odkryć mieszaninę grzybów i wymieszać w 1/2 szklanki red-wine redukcji. Kontynuuj pieczenie mieszaniny w środku piekarnika, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie i ciecz jest zmniejszona o połowę, o 30 protokół. Wymieszać z cebulą perłową i smażyć na gorąco, o 10 minut więcej.
Ciepła pozostała redukcja czerwonego wina.
Pieczarki i cebulę przyprawiamy solą i pieprzem.
Skropić redukcją czerwonego wina i podać resztę na boku.
Grzyby i cebulę można prażyć 1 dzień wcześniej, całkowicie schłodzić i schłodzić, przykryć. Podgrzać przed podaniem.