Pieczone brzoskwinie z ciasteczkową kruszonką
Pieczone brzoskwinie z ciasteczkową kruszonką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 229 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, połówki orzechów pekan, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone brzoskwinie z kruszonką Amaretti, Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną Crumble Top, oraz Peaches N Cream Crumble Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Połącz gingersnaps, pekan, mąkę i brązowy cukier w misce robota kuchennego i pulse kilka razy grubo posiekać ciasteczka i pekan.
Dodać masło i proces, aż grudki zaczną tworzyć.
Ułóż brzoskwinie, pokrój bok do góry, w naczyniu do pieczenia. Naciśnij mieszaninę ciasteczek do środka każdej brzoskwini, naciskając, aby się przylgnąć.
Piec, aż brzoskwinie będą miękkie i polewa jest rumiane, o 30 protokół.
Odstawić na 10 minut, aby lekko ostudzić.
Podczas gdy brzoskwinie ochładzają się, ubij śmietanę z cukrem, aż utworzą się sztywne szczyty.
Przenieść brzoskwinie do misek deserowych i podawać z bitą śmietaną.