Sernik Cappuccino z sosem Krówkowym
Sernik Cappuccino z sosem Krówkowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, polewę z krówek, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cappuccino-Sernik Krówkowy, Sernik Krówkowy Cappuccino, oraz Cappuccino-Sernik krówkowy.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce; mocno wciśnij mieszaninę do dna 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Umieść 1 szklankę cukru, mąki i serów w dużej misce; ubić ze średnią prędkością miksera, aż będzie gładka.
Dodać jajka i białka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Dodaj espresso, wanilię i cynamon; dobrze ubij.
Wlać masę serową do przygotowanej Skórki; łyżką 4 kopce polewy krówkowej (po 2 łyżki) na masę serową; mieszankę zawirować nożem.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 250 (nie wyjmować sernika z piekarnika); piec dodatkowo 1 godzinę lub do momentu prawie ustawienia.
Wyjąć sernik z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Na każdy z 16 talerzy skropić 1 łyżkę krówki, na każdą z nich polać 1 klinem sernika.