Pieczone sardynki z musztardowo-Szalotkowymi okruchami
Pieczone sardynki z musztardowo-Szalotkowymi okruchami wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 793 kalorie, 2G białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, masło, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Sardynki Pieczone, Sardynki marynowane i pieczone, oraz Pieczone małże z ostrymi okruchami papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. W średniej misce, połączyć bułkę tartą z 1 1/2 łyżki musztardy, pietruszka, masło, szalotka i pokruszony czerwony pieprz. Doprawić lekko solą.
W średnim, płytkim naczyniu do pieczenia ubijamy śmietanę z pozostałą 1 łyżką musztardy.
Ułóż sardynki w naczyniu do pieczenia, od strony skóry w dół. Rozsypać mieszaninę okruchów chleba na wierzchu. Broil sardynki 6 cali od ciepła przez 1 minutę i 30 sekund, lub do ogrzania przez i złoty kolor.
Rekomendacja wina: cierpka, oczyszczająca podniebienie włoska Biel sprawdzi tutaj asertywne smaki. Rozważmy Kris Pinot Grigio z 2002 roku lub Anselmi Capitel Foscarino z 2002 roku.