Pieczona zupa maślana z grzankami z koziego sera
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj pieczonej zupy Butternut z grzankami z koziego sera. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.94 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 278 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka pieczonego wywaru warzywnego, sól, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona zupa maślana z grzankami z koziego sera, Pieczona zupa cebulowa z grzankami z koziego sera, oraz Czerwone wino pieczone pieczarki na kozim serie grzanki czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynie przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona.
Umieść squash, przyciąć boki w dół, na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości. Super. Odrzuć skórkę; miąższ zacieru.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund, stale mieszając.
Dodaj squash, pieczony bulion warzywny i następne 5 składników( przez liść laurowy); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub do ziemniaków jest tender, mieszając od czasu do czasu.
Odstawić na 10 minut. Odrzuć liść laurowy.
Kromki chleba umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Broil 2 minut lub do tosty.
Na każdy plasterek posypać ok. 4 łyżeczki sera; posypać równomiernie szczypiorkiem.
Umieść jedną trzecią mieszanki warzywnej w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować na gładką masę.
Wlać do dużej miski. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałą mieszaniną squasha. Powrót puree mieszaniny na patelnię; gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż dokładnie ogrzane. Wymieszać natkę pietruszki i miód.