Pieczona Wątróbka W Sosie Kreolskim
Pieczona wątróbka w sosie kreolskim może być właśnie sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wątróbkę cielęcą, pieprz, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Spróbuj Higado con salsa Criolla (wątróbka z sosem kreolskim), Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Tilapia Pieczona Po Kreolsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wątróbkę posypać solą i pieprzem; posmarować mąką. Brązowa wątróbka po obu stronach w gorących kapiących bekonie na dużej patelni.
Usunąć wątrobę do 10 - x 6-x 2-calowe naczynie do pieczenia, zastrzegając kapie patelni na patelni.
Podsmażyć cebulę, zielony pieprz, i czosnek w kapiących patelni.
Dodaj mąkę, sos pomidorowy, wodę i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; zalać wątróbką.
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Posypać serem; piec dodatkowe 10 minut lub aż ser się rozpuści.