Pieczona Wołowina N Chleb Grzybowy

Pieczona Wołowina N Chleb Grzybowy
Pieczony chleb wołowy N Mushroom wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 29 g białka , 29 g tłuszczu i łącznie 530 kalorii . Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,89 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup chleb, ząbek czosnku, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 47% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Sałatka z pieczonych grzybów Portobello , Pieczony łosoś na bekonie z sosem grzybowo-ostrygowym i Pieczony kebab wołowy .

Instrukcje

1
Na patelni podsmaż wołowinę, cebulę, zieloną paprykę, seler i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe, a warzywa będą miękkie; odpływ. Dodać ser, zupę, grzyby, oliwki, sól i pieprz; Dobrze wymieszać. Gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do momentu rozpuszczenia się sera, od czasu do czasu mieszając. W międzyczasie przekrój chleb w poprzek na cztery części, a następnie każdy kawałek przekrój wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blok Sera ColbyBlok Sera Colby
1 Blok (8 Uncji) Sera Colby, Pokrojonego W Kostkę1 Blok (8 Uncji) Sera Colby, Pokrojonego W Kostkę
Blok Sera Colby, Pokroić W KostkęBlok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
Blok Sera ColbyBlok Sera Colby
1 Blok (8 Uncji) Sera Colby, Pokrojonego W Kostkę1 Blok (8 Uncji) Sera Colby, Pokrojonego W Kostkę
Blok Sera Colby, Pokroić W KostkęBlok Sera Colby, Pokroić W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych1 Opakowanie (10 Uncji) Mrożonego Posiekanego Szpinaku Lub Liści Rzepy Lub 1 Puszka (14-1/2 Uncji) Szpinaku Lub Liści Rzepy, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Ułożyć przecięciem do góry na natłuszczonej blasze do pieczenia. Podpiekaj 4-5 cali od ognia, aż lekko się zarumieni. Napełnij mieszanką mięsną. Podpiekaj 4 cale od ognia przez 2-3 minuty lub do momentu, aż krawędzie się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn