Chicken Supreme
Chicken Supreme może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 43g białka, 51g tłuszczu i w sumie 673 kalorii. Za $2.22 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka masła, przyprawionej soli, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chicken Supreme, Chicken Supreme, oraz Chicken Supreme.
Instrukcje
Pokrój ser Monterey Jack na osiem 2-1 / 2 cali. x 1-w. x 3/8-W. paski. W misce wymieszaj masło, pietruszkę, oregano i majeranek; rozłóż 1-1/2 łyżeczki na każdym pasku sera. Przykryj i wstaw do lodówki ser i pozostałą mieszankę masła na co najmniej 2 godziny.
Spłaszcz kurczaka do 1/8 cala. grubość; posypać przyprawioną solą.
Umieść pasek sera na każdym kawałku kurczaka.
Zwiń i wsuń końce; zabezpiecz wykałaczką. Posmaruj kurczaka ze wszystkich stron mąką. Zanurz jajka, a następnie posmaruj grzankami.
Umieść szew stroną do dołu w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w 350° przez 30 minut. W rondelku połącz wino lub bulion i zarezerwowaną mieszankę masła; podgrzewać, aż masło się rozpuści.
Piec 20-25 minut dłużej lub do momentu, gdy soki z kurczaka będą czyste. Wyrzuć wykałaczkę przed podaniem.