Glazurowana Sałatka Orzechowo-Gruszkowa
Glazurowana Sałatka Orzechowo-gruszkowa trwa około 45 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 12 porcji z 152 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Za 94 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, rzymską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilku osobom bardzo spodobał się ten hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym, Sałatka Z Gruszki Orzechowej, oraz Letnia Sałatka Gruszkowo-Orzechowa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz syrop i imbir. Odłóż 2 łyżki stołowe do dressingu. Wrzuć gruszki z pozostałą mieszanką syropu.
Umieść gruszki w wyłożonej folią 15 cali. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 15 minut. Odwróć gruszki; piec 5-10 minut dłużej lub do lekkiego zrumienienia i miękkości. Fajne gruszki; posiekać i odstawić.
W małej misce wymieszaj ocet, olej, sól i zarezerwowaną mieszankę syropu. W dużej misce połącz Rzym, sałatę liściastą, cebulę, orzechy włoskie, wiśnie i żurawinę.
Dodaj winegret; wrzuć do płaszcza. Na wierzch z gruszkami.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Modlitwy świętych Chardonnay z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydają się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Modlitwy świętych Chardonnay
Jasne aromaty lekko prażonych gruszek z nutami cytrusowymi prowadzą do niebiańskiej mieszanki smaków świeżej gruszki i dojrzałego melona. Kremowe, ale soczyste odczucie w ustach sprawi, że pomyślisz, że to wino zostało zrobione z boską interwencją.Bądź dobry i połącz to wino z tostadami z tuńczyka i awokado, pieczonym na patelni kurczakiem cytrynowym i ciastem anielskim.