Pieczona wieprzowina z sosem wiśniowym
Pieczona wieprzowina z sosem wiśniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 2,02 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pieczeń z schabu wieprzowego, skrobię kukurydzianą, szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Wiśniowo-Tymiankowym, Pieczeń Wieprzowa Przyprawiona, oraz Pieczeń wieprzowa z przyprawionymi jabłkami podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczeń natrzeć solą, pieprzem i szałwią; umieścić na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 325° przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub do momentu, gdy termometr mięsa odczyta 160°-170°. Tymczasem odcedź wiśnie, rezerwując płyn. Odstawić wiśnie.
Dodaj wodę do wiśni płyn do pomiaru 3/4 szklanki.
Wlać 1/2 szklanki do rondla; dodać cukier, ocet, goździki i cynamon. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 10 minut.
Usunąć i wyrzucić przyprawy. W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą i pozostałą wiśniową ciecz, aż będzie gładka; dodać do rondla. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty, stale mieszając. W razie potrzeby wymieszać z sokiem z cytryny, masłem, wiśniami i barwnikami spożywczymi; podgrzać.
Odstawić pieczeń na 10 minut; pokroić w plasterki i podawać z sosem wiśniowym.