Pieczona Wieprzowina Z Sosem Czosnkowo-Cebulowym
Pieczona wieprzowina z sosem czosnkowo-cebulowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Ten przepis służy 8. Mieszanka mąki, selera, dodatków: winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 48 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wieprzowina pieczona czosnkiem z warzywami i sosem czosnkowym, Schab pieczony z szałwią i cebulą farsz i sos, oraz Fagoty z sosem cebulowym (klopsiki wieprzowe po walijsku z sosem cebulowym).
Instrukcje
Wykonaj 20 małych, głębokich kawałków pieczeni i włóż kawałki czosnku. Krawat pieczony sznurkiem kuchennym, zabezpieczający w odstępach 2-calowych. Wcierać przyprawę Cajun na pieczeń.
Gotować pieczeń na gorącym oleju w dużej patelni ciężkiej na dużym ogniu 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Wyjąć z patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj cebulę i seler na patelni; gotować, często mieszając, 5 do 8 minut lub do miękkości.
Umieścić mieszankę cebuli na patelni; top z pieczeniem.
Dodaj bulion do patelni. Przykryj luźno folią aluminiową o dużej wytrzymałości.
Piec w temperaturze 325 przez 3 1/2 do 4 godzin lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 180 do 18
Wyjąć pieczeń z patelni; przykryć folią i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
Wlać kapanie patelni przez sitko z siatki drucianej do miarki równej 2 filiżanki, dodając dodatkowy bulion lub wodę, jeśli to konieczne. Wyrzucić ciała stałe.
Ubij razem 3 łyżki. mąka i 5 łyżek. zimna woda w średnim rondlu.
Ubijamy kapiące Patelnie. Gotować, ubijając często, na średnim ogniu 6 do 7 minut lub aż zgęstnieje.
Dekorować, w razie potrzeby.