Pieczona szynka i jajka
Deviled szynka i jajka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól, szynkę, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane, oraz Jajka Benedict Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart lub holenderski piekarnik, umieścić jaja w jednej warstwie; dodać wystarczająco zimnej wody, aby pokryć jaj o 1 cal. Przykryć i podgrzać do wrzenia; wyłączyć ciepło. W razie potrzeby zdjąć patelnię z ognia, aby zapobiec dalszemu zagotowaniu. Przykryć i odstawić 20 minut. Natychmiast przepuść zimną wodę nad jajami lub umieść je w lodowatej wodzie, aż do całkowitego ostygnięcia.
Tymczasem w średniej misce wymieszaj pozostałe składniki z wyjątkiem szynki, pietruszki i pietruszki.
Jajka obrać; pokroić wzdłuż na pół. Rezerwować połówki białka jaja.
Do mieszanki majonezowej dodać żółtka; dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać z szynką i pimientos.
Wymieszać żółtko na połówki białka.
Ułożyć na talerzu; posypać natką pietruszki. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.