Pieczona papryka, Oliwa i Kapar Crostini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać paloną paprykę, oliwka, i Caper Crostini spróbować. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, oliwki kalamatan, sok z cytryny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona Czerwona Papryka I Dojrzałe Oliwkowe Crostini, Pieczony pieprz, parmezan i oliwkowe Crostini, oraz Pizza pieczona Paprykowo-oliwkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 20 minut. Obrać i posiekać.
Połączyć paprykę, oliwki, a następnie 8 składników (przez czosnek) w średniej misce.