Pieczona jagnięcina z Marionetkowo-orzechową skórką

Pieczona jagnięcina z Marionetkowo-orzechową skórką
Pieczona jagnięcina z Marionetkowo-orzechową skórką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 15g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz Boys dżem jagodowy, pietruszka, pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać dżem, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, Pieczona jagnięcina ze skórką z pieprzu, oraz Pieczony stelaż z jagnięciny ze skórką ziołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
JagnięcinaJagnięcina
3
Połącz dżem i musztardę Dijon w małej misce; trzepaczka do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszaj pekany, pietruszkę włoską i świeżą bułkę tartą w innej małej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta świeżaBułka Tarta świeża
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozłóż połowę musztardy glazury na zaokrąglonym boku każdego stojaka jagnięcego. Pat połowę mieszaniny bułki tartej na glazury musztardy na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Stojak BaranekStojak Baranek
MusztardaMusztarda
GlazuraGlazura
6
Skropić po 2 łyżki roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Przełożyć jagnięcinę na dużą blachę do pieczenia. Pieczemy, aż bułka tarta będzie złota i termometr włożony do jagnięciny 54° dla średnio rzadkich, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Pokroić stojaki między kośćmi na poszczególne kawałki i podawać.
1
Aby uzyskać świeżą bułkę tartą, zmiel kawałki francuskiego chleba bez skorupy w robocie kuchennym na grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta świeżaBułka Tarta świeża
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn