Pieczona Brukselka Carbonara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj paloną brukselkę carbonaran spróbować. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 926 kalorii. Ten przepis służy 2. 5071 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz Parmigiano reggiano, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Brukselka Carbonara z Chile granat pieczony Squash, Gorący Serowy Pieczony Dip Z Brukselki, oraz Sałatka Z Pieczonej Brukselki Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić brukselkę w oliwie z oliwek wraz z solą i pieprzem, rozprowadzić je w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 218° aż złoty kolor, o 15-20 protokół, przewracając w połowie drogi.Tymczasem przynieś garnek wody do wrzenia i ugotuj makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.W międzyczasie ugotować boczek na patelni, wylać z patelni wszystko oprócz łyżki tłuszczu z boczku, wyłączyć ogień i dodać czosnek.W międzyczasie wymieszaj żółtko, śmietanę i ser w misce.
Ugotowany makaron odsączyć, zostawiając część wody.
Makaron, żółtko i brukselkę wymieszać z boczkiem na patelni, dodać wodę z makaronu w razie potrzeby i doprawić pieprzem do smaku.