Pieczeń żeber na stojąco, farsz szpinakowo-borowikowy, SOS Irish Whiskey i krem chrzanowy

Pieczeń żeber na stojąco, farsz szpinakowo-borowikowy, SOS Irish Whiskey i krem chrzanowy
Pieczeń żeberka stojącego, farsz szpinakowo-borowikowy, SOS Irish Whiskey i krem chrzanowy mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten napój ma 1511 kalorii, 60g białka, oraz 128 g tłuszczu na porcję. Na 10,81 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, gruba sól koszerna, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka pieczone na stojąco z sosem borowikowym i boczkiem, Irish Whiskey soda Bread with Irish Whiskey Butter, oraz 'Tis the Season ... Make Your Own Irish Cream Whiskey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Dodaj szalotki i sautéuntil miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodaj czosnek; mieszaj1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4
Dodaj 1/2 szklanki whisky do rondla.Używając długiego zapałki lub lżejszego i stojącego, ostrożnie rozpal mieszaninę, aby spalić alkohol. Gdy płomień umiera, dodać czerwone Wino i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1 szklanki, o 16 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj 4 filiżanki chickenbroth i gotować, aż mieszanina jest zmniejszona do3 filiżanki, o 15 protokół.
6
Ubij śmietanę iustard w małej misce; dodaj do rondla i gotuj, aż sos pokryje łyżkę i zmniejszy się do 2 1/2 szklanki, o 13 minutes.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Przenieść do małej miski. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Umieść stojak w dolnej części piekarnika i rozgrzej do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Stojak do pieczenia w dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Podkładka na powierzchni roboczej z kośćmi stojącymi do góry. Za pomocą długiego ostrego noża, cięć między kościami i mięsem, aby utworzyć szczelinę o głębokości od 5 do 6 cali (nie tnij tak głęboko, że kości odpadają). Podważyć kości z dala odmierz delikatnie, tworząc przestrzeń, a następnie wypełnić przestrzeń równomiernie farszem, mocno pakując. Pressbones do kompaktowego farszu lekko itie kości z powrotem na miejscu z 3 do 4 pętli Sznurka kuchennego owinięte całkowicie wokół góry, aby zabezpieczyć i utrzymać farsz na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Połącz czosnek, olej, 3 łyżki stołowerosemary,1 1/2 łyżki grubej soli, 1 łyżka mielonego czarnego pieprzu i pokruszone nasiona kopru włoskiego w małej misce. Mieszanka Rubgarlic-rozmaryn na całej pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Placerib pieczeń, kości stojące prosto, onrack w przygotowanej patelni do pieczenia. Piecz 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°. piecz 1 1/2 godziny. Rozpocznij sprawdzanie wewnętrznej temperatury mięsa, wstawiając instantreadthermometer do środka mięsa (nie parzyć), prosto w dół od góry pieczenia; kontynuuj pieczenie, aż osiągnie pożądaną temperaturę, około 125 ° F dla rzadkich i około130 dla średnio rzadkich, około 30 do 40 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieść pieczeń na talerz; niech odpocząć co najmniej 20 minut i do 45 minut przed carving. Soki rezerwowe w patelni do pieczenia. Łyżka off tłuszczu z górnej częścijuices; rezerwy na Yorkshire puddings, ifdesired, lub wyrzucić, jeśli nie używać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Tymczasem finishpreparing gravy. Wymieszać popękane ziarna pieprzuw małej patelni na średnim ogniu aż dofragrant, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Piec z sokami na 2 palnikach. Przynieś toboil; dodaj 1 szklankę bulionu i 1/2 szklanki whisky.Gotować 2 minuty, skrobanie się rumiane bitów WPAN z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
WhiskeyWhiskey
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
3
Soki z patelni przecedzić do dużego rondla; dodać sos bazowy. Gotować, aż pokryje się sosspon, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
4
Dodaj toastedcracked pieprz i pozostałe 2teaspons rozmarynu; dusić 1 minutę.Doprawić sosem do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RozmarynRozmaryn
SOSSOS
SólSól
5
Present roast at table, then transferroast to krojenie deska i pokroić w 1/4-to1/2-cal-grube plastry. Ułóż plastry mięsne i farsz na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Podawać z sosem i kremem chrzanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn