Pieczeń z halibuta to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $6.97 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wino, palcowanie ziemniaków, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Halibut Pomidor Cukinia Pieczeń dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać ziemniaki i gotować 15 minut. (Ziemniaki nie będą w pełni ugotowane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
3
Odcedzić i odstawić.
4
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj cebulę i smażyć 3 do 4 minut lub do miękkości i lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
7
Dodać czosnek i pomidor, i smażyć 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pomidor
8
Umieść rybę na patelni i dodaj zarezerwowane ziemniaki parboiled, tymianek i następne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Tymianek
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Piec, przykryte, w 325 przez 22 do 25 minut lub aż ryby płatki łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Wyjąć z piekarnika, dodać masło, ponownie przykryć i odstawić 3 minuty lub do rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Podawać na ciepło.
12
* W razie potrzeby zastąp inne grube białe ryby, takie jak plamiak.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.