Pieczeń Wołowa Stojąca (Solona)
Stojąca pieczeń wołowa (solone) może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 8373 kalorii, 378g białka, oraz 725G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $59.1 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, zupa cebulowa mix, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Żeberka stojące pieczeń wołowa, Stojąca Wołowina Walcowana Żeberka Pieczona, oraz Dijon i herb-Crusted Standing Beef Rib Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ciepłą wodę, kawa, sól koszerna, zupa cebulowa mix, cebula, czosnek, i sos Worcestershire w garnku 16-quart stock aż sól i zupa cebulowa mix rozpuszcza.
Ułożyć pieczeń w solance i przykryć garnek; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin. Turn pieczeń nad co najmniej dwa razy podczas solenia.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyjąć pieczeń z solanki i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Umieść pieczeń na stojaku w patelni z boku tłuszczu w dół; posypać czosnkiem w proszku, cebula w proszku, i czarny pieprz. Odwróć pieczeń i doprawić drugą stronę w ten sam sposób.
Odstawić pieczeń, aż osiągnie temperaturę pokojową, około 1 godziny.
Pieczeń wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez 1 godzinę.
Wyłącz ogrzewanie i pozostaw mięso w gorącym piekarniku, bez otwierania drzwi piekarnika, na 3 godziny. Włącz piekarnik z powrotem i ustawić ciepło na 375 stopni F (190 stopni C).
Niech pieczeń podgrzać, aż natychmiast odczytu mięsa termometr włożony do środka pieczenia czyta 130 stopni F (54 stopni C) dla średnio rzadkie, 30 do 40 minut.