Pieczeń Wołowa Stojąca (Solona)

Pieczeń Wołowa Stojąca (Solona)
Stojąca pieczeń wołowa (solone) może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 8373 kalorii, 378g białka, oraz 725G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $59.1 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, zupa cebulowa mix, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Żeberka stojące pieczeń wołowa, Stojąca Wołowina Walcowana Żeberka Pieczona, oraz Dijon i herb-Crusted Standing Beef Rib Roast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ciepłą wodę, kawa, sól koszerna, zupa cebulowa mix, cebula, czosnek, i sos Worcestershire w garnku 16-quart stock aż sól i zupa cebulowa mix rozpuszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
SólSól
KawaKawa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Ułożyć pieczeń w solance i przykryć garnek; przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin. Turn pieczeń nad co najmniej dwa razy podczas solenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć pieczeń z solanki i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Umieść pieczeń na stojaku w patelni z boku tłuszczu w dół; posypać czosnkiem w proszku, cebula w proszku, i czarny pieprz. Odwróć pieczeń i doprawić drugą stronę w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Odstawić pieczeń, aż osiągnie temperaturę pokojową, około 1 godziny.
7
Pieczeń wstawić do nagrzanego piekarnika i piec przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyłącz ogrzewanie i pozostaw mięso w gorącym piekarniku, bez otwierania drzwi piekarnika, na 3 godziny. Włącz piekarnik z powrotem i ustawić ciepło na 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Niech pieczeń podgrzać, aż natychmiast odczytu mięsa termometr włożony do środka pieczenia czyta 130 stopni F (54 stopni C) dla średnio rzadkie, 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia82
Magazyn