Pieczeń Wołowa Faszerowana Muszelkami
Pieczeń wołowa nadziewane muszle może być tylko głównym daniem szukasz. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka sosu wołowego, sos chrzanowy, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Muszle Nadziewane Wołowiną, Wołowina Stroganoff Faszerowane Muszle, oraz Nadziewane muszle z wołowiną i Brokiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar 2-9x13 cali naczynia do pieczenia.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj skorupki makaronu i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 10 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie i umieścić skorupy na arkuszu papieru woskowego do ostygnięcia.
Połącz rostbef i sos w dużym rondlu i umieścić na średnim ogniu. Gotować przez 10 minut lub do ogrzania.
Użyj łyżki szczelinowej, aby napełnić każdą skorupę pieczoną wołowiną, odsączając jak najwięcej sosu.
Na wierzchu wołowiny w każdej skorupce rozprowadzić około 1 1/2 łyżeczki sosu chrzanowego.
Skorupki umieścić w wysmarowanych do pieczenia naczyniach, a na wierzchu pozostałym sosem.
Ser Cheddar posypać równomiernie nadziewane muszle.
Piec, odsłonięty, aż ser topi się, a nadzienie jest gorące i bąbelkowe, około 20 minut.