Pumpkin Chiffon Pie
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Pumpkin Chiffon Pie I, oraz Pumpkin Chiffon Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. przełóż gingersnaps do robota kuchennego.
Dodać orzechy pekan; drobno posiekać.
Dodać masło; pulsować krótko. Umieścić mieszaninę w 9-calowej patelni ciasto; naciśnij dno i boki równomiernie.
Piec do jędrności, 8 minut. Chłodny na stojaku.
Posypać żelatynę na wierzchu 1/4 szklanki zimnej wody i odstawić.
Ubić żółtka, Dynia, brązowy cukier, śmietana, przyprawy i sól na średnim ogniu, aż gęsty i natychmiastowy odczyt termometr czyta 71°, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i ubić zmiękczoną żelatynę.
Zeskrobać do miski; przechowywać w lodówce, od czasu do czasu ubijając, aż mieszanina ostygnie, o 1 godzinę.
Białka ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do uzyskania miękkich szczytów; stopniowo posypać cukrem. Zwiększ prędkość do wysokiej; beat aż sztywne i błyszczące. Delikatnie wymieszać jedną trzecią białek do dyni. Wchodzisz w resztę białek całkowicie. Wypełnij skorupę ciasta. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny. Uwaga: aby zmniejszyć ryzyko chorób przenoszonych przez żywność, osoby z problemami zdrowotnymi, bardzo młode, osoby starsze i kobiety w ciąży mogą chcieć unikać surowych jaj.